18.10.2012 16:30

AFK Slivenec - Motorlet

"Odveta" s Motorletem se tentokrát hrála na umělce a naši hráči předvedli určitě lepší výkon než v prvním utkání.

Svědčí o tom i vyrovnané skóre po první třetině (2:2). V dalším průběhu se náš soupeř však začal častěji prosazovat a přesněji i zakončoval. Největší vliv na tom měl paradoxně brankář Motorletu, který nám zatápěl už v prvním utkání a i tentokrát byl pro nás největším nebezpečím (nejenže nám dal tři góly, ale na řadu dalších nahrál). Zde to chtělo určitě více napadání a hlavně důrazu, ale jak už jsem uváděl minule, na tvrdosti prostě musíme stále pracovat. 

Právě mezi brankáři byl největší rozdíl, přestože náš brankář (Martin) chytal dobře, tak v rozehrávce je to slabé. Zápas tak ukázal, jak důležité je, aby brankář uměl nohama stejně dobře, jako ostatní hráči. Máme tak na čem pracovat.

Jinak bojovnost našich hráčů určitě chválím, kluci bojovali až do poslední minuty a na výsledku to bylo znát (prohra tuším "jen" 6:12). Na druhou stranu musím však poznamenat, že ke konci se už kluci přeci jen hůře pohybovali a docházel jim dech. Vliv na to měl i fakt, že Motorlet hrál na tři čtyřky, kdežto my jen na necelé dvě. 

Mezi střelce AFK se zapsali: 3x Maty, 2x Adam Š. a jednou Adam R.

Ke gólům klukům gratuluji, i když i zde musím zmínit, že co všechno jsme schopni nedat je až úsměvné. Beru to však z té lepší stránky, přotože pořád je lepší se do šance dostat a nedat z ní gól, než si šanci vůbec nevytvořit.

Závěrem: Bylo to pěkné a bojovné utkání, jen a jen více takových! 

—————

Zpět


Kontakt

AFK Slivenec

afk.slivenec@email.cz

Mládež