20.01.2013 14:00

Turnaj Lipence

V neděli 20.1.2013 si náš tým zajel otestovat formu na turnaj do nedalekých Lipenců.Šlo o náš první turnaj v roce 2013, ale naši borci se nikterak soupeřů nebáli. Vždyť rok 2012 jsme uzavřeli prosincovým vítězným turnajem na stejném místě. No a ačkoliv měl náš tým tenokrát trošku jiné složení i nyní kluci od začátku chtěli brát jen první místo.  

Začátek tomu odpovídal a po parádním výkonu jsme porazili Lipence B (5:0).

Hned druhé utkání nás však vrátilo nohama na zem, to když nás těsně porazil Zlíchov A (0:1). Soupeř určitě nebyl nad naše síly, ale když se na hřišti neplní pokyny trenérů, pak se těžko může pomýšlet na úspěch.  

Naštěstí se kluci vrátili ke své hře a třetí utkání opět vyhráli, tentokrát proti silným Lipencům A (2:0).

Čtvrté utkání pak naši hráči zvládli na jedničku a byla z toho další výhra (5:2) proti Zlíchovu B.

Škoda toho jednoho výpadku, jinak se mi totiž výkon našich hráčů na turnaji líbil. Míče jsme nikam nenakopávali a byla vidět snaha o zpracování a rozehrávku, takže paráda. Je tak na místě kluky pochválit!

Dle pořadatelů, kteří samozřejmě mají právo upravit si pravidla, podle své potřeby, jsme obsadili až druhé místo (za domácími Lipenci A, kteří měli stejně bodů, jako my.

Pro mě jsou však naši hráči vítězi, vždyť Lipence A porazili 2:0 a vzájemný zápas jsme tak měli lepší). Na druhou stranu je třeba klukům připomenout, že v konečném účtování turnaje rozhoduje každý gól (vstřelený i obdržený) a je proto třeba hrát vždy na 100% i když je to třeba už 3:0!

 

Turnaj odehráli: Martin (2004), Míša (2004), Buky (2004) Adam (2005), Maty (2005) a David (2006).

Branky dávali: 6x Buky, 4x Maty, Míša a Adam

 

—————

Zpět


Kontakt

AFK Slivenec

afk.slivenec@email.cz

Mládež