07.10.2012 16:00

Slivenec - Nebušice

V neděli 7.10.2012 jsme hostili Nebušice. Tradiční účastník naší soutěže, který se v posledních letech pohybuje spíše v dolní polovině tabulky, přijel s chutí bodovat a bojovat! Už v první minutě však mohl dostat těžké KO, když si domácí Dobeš (už ve vápně) šikovně prostrčil míč pod padajícím brankářem Nebušic, který ho následně důrazně poslal k zemi. Hlavní sudí však nehnul ani brvou a hrálo se dál. Navíc míč ještě před brankovou čarou stihl odkopnout do bezpečí hostující obránce. Skóre se tak nezměnilo, ale nálada na naší lavičce ano. :-) No asi nemusím pokračovat, však už to každý znáte. Trio našich "kliďasů" prožívalo utkání opravdu naplno, ostatně jako snad vždy. 

Důvod ke spokojenosti jim nepřidali ani samotní hráči AFK, kteří si nechali dát poměrně rychle dva góly a tak to vypadalo na smutnou neděli. Síla týmu v době, kdy se nedaří a mančaft zužují zranění je však snad nezdolná! Do poločasu snížil pumelicí Hrádek a zase bylo o co hrát.

Druhý poločas byl, až na výjimky, v režii domácích, kteří začali otáčet utkání ve svůj prospěch. Netradiční "kanonýr" Kácovský zavzpomínal na doby, kdy patřil mezi nejlepší střelce A-týmu a hned dvakrát svým důrazem dotlačil míč do sítě (po rozích). Utkání tak otočil na 3:2 a hrát museli opět i hosté. Své šance však proměnit nedokázali a tak přišla na druhé straně pojistka od Váchy, který zvýšil na konečných 4:2, po akci alá Barca v podání Brožka, Čureji a zakončujícího střelce Váchy.

Utkání tedy sice špatně začalo, ale o to více chutnalo konečné vítězství!   

Pozápasové "We are the champions" znělo tentokrát zaslouženě. :-D  

—————

Zpět


Kontakt

AFK Slivenec

afk.slivenec@email.cz

Mládež