04.10.2012 17:00

Slivenec - Lochkov

4.10.2012 hrála většina našich kluků svůj první zápas za AFK. Zkušenosti tím pádem hoši teprve nabírají a může se zdát, že dostáváme "zbytečné" góly. To však trenérům zatím nevadí, vždyť v této kategorii nehrajeme na výsledky, ale pro získání herní praxe. Kluci navíc hráli proti několika starším hráčům soupeře a to se pak špatně brání i útočí. Na druhou stranu se kluci aspoň "obouchají" a nebudou se bát větších protihráčů, což jim do budoucna jen a jen pomůže.

Soupeř nám tak nasázel cca 15 branek. Za nás se mezi střelce zapsali Péťa a David.

Právě David, Péťa, ale také Ondra a v poslední třetině i Sebastian patřili mezi naše nejaktivnější hráče. Celkově musím uznat, že i ti nejmenší kluci bojovali mnohem více než na tréninku a musím je proto všechny moc pochválit. Věřím, že ani špatné počasí neodradí hráče (nebo spíše jejich rodiče) od poctivého trénování, protože trénovat samozřejmě potřebujeme, jako sůl!

Od listopadu se přesuneme do tělocvičny (ZŠ Slivenec), která je sice dosti malá, ale pro náš současný počet hráčů (cca 10) snad ještě dostatečná.(v jednání jsou také další tělocvičny ve Slivenci a okolí).

 

 

—————

Zpět


Kontakt

AFK Slivenec

afk.slivenec@email.cz

Mládež