09.10.2012 17:00

AFK Slivenec - Troja

V úterý 9.10.2012 jsme si doma zahráli přátelák s ročníkově o něco málo starší Trojou. Účelem bylo, aby si kluci zvykli na tvrdost soupeřů a chodili do soubojů zpevnění a důrazně. Myslím, že z tohoto pohledu jsme se soupeři celkem vyrovnali a naši hráči ze soubojů neuhybali. Takže velká pochvala všem!!!

Martin v brance chytal velmi slušně a nebýt pár nepozorností (!!!), mohlo to být ještě lepší. S rozehrávkou to stále není ideální, ale to je věc tréninku a budeme na tom pracovat.

Mezi střelce se celkem netradičně zapsali i naši obránci, trefil se totiž Adam R., Adam Š. a Ben (tedy 3 ze 4 obránců)! Z útočníků se trefili do černého jen Maty a 6xBuky (takže jen 2 útočnci z 5). Obránce proto musím za útočení pochválit, především dělovka Bena a důraz před brankou Šimiho stály za potlesk. Útočníci naopak musí zabrat mnohem více!!! Krom Bukyho, který si odvedl své, od Vás čekám více střeleckých pokusů hoši (i v tomto utkání jste se mohli přesvědčit, že střela nemusí být vždy na 100% povedená a může z ní být gól (viz. Adam R.)).

Celkové skóre utkání:            10:8 (pro AFK)

Celkové hodnocení utkání:    spokojenost

—————

Zpět


Kontakt

AFK Slivenec

afk.slivenec@email.cz

Mládež